• Lorem ipsum

Pyjama met boordjes

7 Apr 2020
door Rick Veldman (eigenaar Kosmeyer Textiel)

Je kent het wel: je koopt een nieuwe pyjama. Vaak zitten er dan boordjes aan de pyjama. Wat is het voordeel van deze boorden aan je nachtkleding?

Pyjama met boordjes

Comfort is belangrijk voor een pyjama. Een pyjama is een huiselijk product en je wilt er lekker in kunnen chillen. Er zijn meerdere factoren belangrijk om er voor te zorgen dat je pyjama comfortabel is. Een fijne stof, een coole hippe print of een mooi gestreept dessin. Wat is eigenlijk de meerwaarde van de boordjes in een pyjama? Je leest het hieronder.

Een pyjama heeft vaak boordjes aan de mouwen en aan de onderkant van de broekspijpen. De boordjes zijn elastische manchetten. De boordjes zorgen ervoor dat de pyjama goed op zijn plaats blijft. De boordjes dragen dus bij aan een verbeterde draagcomfort van een pyjama. Ook blijft de pyjama door de boordjes na het wassen beter in model. De pyjama sluit door de boordjes ook mooi af en is hierdoor extra warm.

We proberen de meeste tricot pyjama's aan te bieden met boordjes. Het gaat hier vooral om tricot pyjama's, de klassieke pyjama heeft vaak geen boordjes. De pyjama's van het merk Paul Hopkins en MEQ hebben naast boordjes ook zijzakken en een aantrekkoord in de broek. 

Pyjama met boordjes kopen? 

We hebben een uitgebreid assortiment tricot pyjama's met boordjes voor vrouwen en heren. De volgende merken hebben we in ons assortiment: Robson, Pastunette, Paul Hopkins, MEQ, Lunatex, Cocodream, Irresistible, Gentlemen, Medaillon, Outfitter, Tenderness en meer.

Bekijk ons uitgebreid assortiment nachtkleding en kies je favoriete pyjama met of zonder boordjes.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »