• Lorem ipsum

Nachtkleding

Een uitgebreide collectie pyjama's en nachthemden. Op onze webshop vind je producten van Pastunette, Gentlemen, Paul Hopkins, Cocodream en nog veel meer.

Nachtkleding

 

Nachthemd

Een nachthemd, ook wel een nachtjapon genoemd, is een lang hemd dat meestal gedragen wordt voor en/of tijdens het slapen. Nachthemden in de leukste modellen en met de mooiste kleuren en prints voor een comfortabele nacht. Verkrijgbaar van kleine tot grote maten

Pyjama 

Een pyjama is een kledingstuk voor de nacht en wordt gedragen tijdens bedtijd. Het is niet gebruikelijk een pyjama overdag te dragen, behalve 's avonds en 's ochtends in de eigen familiekring. Een standaardpyjama bestaat uit twee delen, een loszittende lange broek en een pyjamajasje van linnen, katoen of flanel. De van oudsher traditionele mannenpyjama is gestreept. De pyjamabroek heeft elastiek in de band. Verkrijgbaar voor dames en heren.

Shortama

Een shortama is een pyjama met een korte broek en een pyjamashirt met korte mouwen. Deze comfortabele nachtmode is ideaal voor mannen die graag een pyjama dragen in de zomer of als ze het snel warm hebben. Verkrijgbaar in de zomermaanden voor dames en heren.

 


kosmeyer.nl (Kosmeyer Textiel Musselkanaal)