• Lorem ipsum

Overhemd voor mannen met een buikje

30 Jun 2021
door Gastblogger

Henderson GCM overhemd voor mannen met een buikje

Mannen met een dikke buik of een buikje besteden doorgaans flink wat tijd aan het vinden van hun favoriete overhemd. Helemaal niet nodig, want met onze tips vind je heel eenvoudig een goed passend Henderson GCM overhemd. Deze overhemden zijn heel geschikt voor mannen met een zichtbare buik of een wat breder postuur. Waar moeten grote maten shirts voor dit lichaamspostuur eigenlijk aan voldoen? En welk type overhemd heb je dan nodig?

 

Waarom je geen getailleerd overhemd moet dragen als je een dikke buik hebt

Als je wat zwaarder bent en dit vooral zichtbaar is aan een dikke buik, is het verstandig om geen getailleerde overhemden te dragen. Deze pasvorm legt het accent juist op jouw middel. Iets wat je in dit geval liever wilt voorkomen. Het dragen van een comfort fit GCM Henderson overhemd is de beste keuze. Deze overhemden van hoogwaardig katoen zijn niet getailleerd. Ze hebben een rechte pasvorm en voorzien je direct van een trendy look.

 

Zwaarder postuur? Alle voordelen van GCM Henderson overhemden op een rij

Of je als man nu een dikke buik of een beginnend buikje hebt. Het vinden van een goed passend en trendy overhemd kan dan best een opgave zijn. Door te kiezen voor de grote maten overhemden van GCM Henderson is dat verleden tijd. De pasvorm van de hemden in onze webshop is namelijk afgestemd op het postuur van mannen met een dikke buik. Dat betekent dat ze rondom het middel niet getailleerd zijn. Dit heeft een aantal voordelen:

 

  • Geen accent op een dikke of beginnende buik
  • Uitstekende pasvorm
  • Verkrijgbaar tot in grote maten t/m 5 XL
  • Hoogwaardig en ademend katoen
  • Trendy designs
  • Casual of chique draagbaar

 

Nog een voordeel van onze GMC Henderson overhemden is dat ze perfect aansluiten op jouw lichaam zonder te snijden of knellen. Bijvoorbeeld op plaatsen waar je nét wat meer last hebt van vetophoping. Zoals rondom de taille of op de rug. Daarnaast draagt deze pasvorm ook nog eens heel prettig. Lees vooral ook de onderstaande kledingtips voor mannen met een dikke buik. Zo vind je altijd het overhemd dat bij je past.

 

5 tips! Zo vind je ook mét een buikje jouw favoriete grote maten overhemd voor mannen

 

1. Vermijd getailleerde overhemden

Een overhemd voor een man met een dikke buik is bij voorkeur niet getailleerd. Doe je dit wel, dan accentueer je juist jouw middel en buikje. Ook een te wijd zittend overhemd is geen goede keuze. Je kunt het beste kiezen voor een normale pasvorm. Als je kiest voor een GCM Henderson overhemd, dan ben je altijd zeker van een comfortabele regular fit.

 

2. Koop geen overhemd met strepen

Als je een buikje hebt en toch een overhemd wilt dragen, dan kun je dessins met horizontale strepen het beste vermijden. Deze maken je juist nog breder of zwaarder. Ook leggen strepen meer nadruk op je buik. Kies in plaats daarvan voor een ruitjespatroon of printje.

 

3. Kies voor een overhemd met print of ruitdessin

Een overhemd met ruitdessin of vrolijke print is heel geschikt voor als je last hebt van een buikje. Deze patronen leggen het accent namelijk op de rest van je bovenlichaam in plaats van op je buik. Kies voor aansprekende en warme kleuren zoals bijvoorbeeld donkerblauw.

 

4. Buikje? Draag jouw favoriete overhemd in je broek

Mannen met een dikke buik dragen hun overhemd het liefst over hun broek. Dat is juist iets wat je beter niét kunt doen. De stof hangt op deze manier naar beneden waardoor uitstekende delen nog meer worden benadrukt. Iets wat je liever wilt voorkomen dus.

 

5. Draag een broek en overhemd in verschillende kleuren

Als je kiest voor een GCM Henderson overhemd in grote maten, zorg er dan voor dat de broek die je eronder wilt dragen een contrasterende maar bijpassende kleur heeft. Kies dus niet voor een blauw overhemd en een blauwe broek, maar werk met kleuren. Daardoor oogt jouw lichaamsbouw minder zwaar. Ook een dikke buik valt op deze manier minder op.

 

GMC Henderson overhemd bestellen in onze webshop?

Ook wanneer je als man een buikje hebt kun je jouw favoriete overhemd vinden én dragen. Zeker met de bovenstaande tips. Daarmee weet je precies hoe je een dikke buik kunt camoufleren. Met onze GCM Henderson overhemden doe je dat heel eenvoudig. Ook als je op zoek bent naar een overhemd van flanel of katoen in grote maten. Bestellen doe je heel eenvoudig online. Bestellingen boven de € 50 verzenden wij zelfs helemaal gratis.  

Klik hier om onze collectie overhemden te bekijken.

 

Extra tip!

Wist je dat we ook bretels verkopen. Combineer je overhemd met bijpassende bretels. Ze zijn in meerdere kleuren en patronen verkrijgbaar. 

Klik hier om onze collectie bretels te bekijken.

 

Reacties
Fabienne Dekeirel
24 Apr 2023
Beste,
Mijn man is helemaal niet zwaar maar wel een buik(je)
Kunnen die hemden dan ook passen voor hel aub?
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »