• Lorem ipsum

Wat is het verschil tussen een slip en een hipster?

1 Apr 2023
door Rianne Veldman

Wat is het verschil? Al je vragen beantwoord.

Wat is nu eigenlijk precies het verschil tussen een slip en een hipster. Lees hier de info die je zoekt.

Het verschil tussen de hipster en klassieke slip.

Het verschil tussen een hipster en een slip is aan de voorkant niet direct te zien, daar vallen twee soorten ondergoed hetzelfde. Aan de zijkanten is de hipster wel wat breder en valt de tailleband wat hoger dan bij een klassieke slip. De tailleband van de hipster komt tot op de heupen. De achterkant van de hipster is ook anders dan van de slip. Daar waar de slip de billen volledig bedekt, is de hipster hoger uitgesneden aan de achterkant en zijn de billen niet volledig bedekt. 

De hipster is vooral populair onder jongere vrouwen en meiden. De hipster heeft vaak een elastische tailleband en is niet alleen verkrijgbaar in het wit en zwart maar ook in vele kleuren en leuke prints! Wij verkopen de vrolijke prints van Lee Cooper en O'neill. Deze hipsters bestaan voor 95% uit katoen en 5% elastaan.

Conclusie: de hipster en de slip wijken qua model niet veel van elkaar af. De klassieke slip heeft echter veel verschillende modellen en kwaliteiten. Wil je hier meer over weten, lees dan vooral verder!

Soorten slips

Daar waar de hipster bij jonge meiden populair is, zijn de slips voor de meeste dames het favoriete ondergoed. Gelukkig zijn er daarom verschillende modellen en merken. Voor ieder type lichaam is er een passende slip! 

- Heupslip: De heupslip is een slip met een tailleband die op de heupen valt, hierdoor zit de slip hoger dan bijvoorbeeld een bikinislip, maar de tailleband komt niet zo hoog als bij een tailleslip. Bij deze slip zijn de billen en de voorkant volledig bedekt. Een ander woord voor heupslip is ook wel midi slip. Bij ons kun je de heupslip kopen van de bekende kwaliteitsmerken: Sloggi, Ten Cate en Speidel. Ook verkopen we een heupslip van Gaubert, dit is een invisible slip. De naden bij deze onderbroek zijn gelaserd en daardoor is deze slip onzichtbaar onder strakke kleding! 

- Tailleslip: De tailleslip is een slip die, zoals de naam al zegt, een tailleband heeft die tot in de taille valt. Ook deze slip verhuld de billen volledig en bedekt ook de voorkant. Door de hoge taille is ook een gedeelte van de buik bedekt. Omdat deze slip zo hoog valt, is deze zeer comfortabel om te dragen onder kleding met een hoge taille zoals een highwaist broek of een rok met een hoge taille! Een tailleslip wordt ook wel maxi slip genoemd. Maxi slip klink misschien saai, maar dat hoeft hij zeker niet te zijn. Wij hebben deze slip, en de midi slip, ook met kanten zijvlakken, leuk te combineren met bijvoorbeeld een hemdje met een kanten randje. 

- Highleg slip: De highleg slip is een echte klassieker. De slip is bij de benen hoog uitgesneden. Door deze hoge uitsnede hebben je benen optimale bewegingsvrijheid! De slip bedekt de billen volledig en ook de voorkant is bedekt. 

- Bikinislip: De bikinislip wordt ook wel de mini slip genoemd. Dit is een laag model. Net als bij de bovengenoemde slips, verhuld de achterkant van de slip de billen volledig en ook de voorkant is volledig bedekt.

- String: Tegenwoordig is het één van de populairdere slips bij de vrouwen. Een string beschikt over minder stof dan een slip en bestaat uit een dun koordje aan de zijkant

Op hoeveel graden was ik mijn ondergoed?

Om je ondergoed langer mooi te houden is het belangrijk om ze op een goede manier te wassen. De meeste slips die we verkopen zijn gemaakt van een katoenen kwaliteit. We raden aan dit te wassen op 40 tot 60 graden. Kijk altijd in het waslabel of je ondergoed hiervoor geschikt is.

Ben je gewend om je ondergoed te wassen in de kookwas? Dit is bij katoenen ondergoed niet nodig en kan zorgen voor enige krimp.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »