• Lorem ipsum

Welke boxershort kruipt niet op?

11 Mei 2020
door Rick Veldman (eigenaar Kosmeyer Textiel)

Welke boxershorts kruipen niet op? Dit is een veelgestelde vraag. Het opkruipen van ondergoed kan meerdere redenen hebben. Lees hieronder de bekende problemen. Met de juiste oplossingen kun je hopelijk op zoek naar je favoriete boxershort. 

 

Te klein of te groot ondergoed? Kies het juiste model.

Te strak ondergoed zit niet fijn. Te groot ondergoed levert echter ook problemen op. Heb je vaak de gedachte: mijn onderbroek kruipt weer op, is het misschien verstandig om een maatje kleiner te kopen. 

Kies het juiste model. Zorg ervoor dat het ondergoed wat je koopt past bij de bouw van je lichaam. Mannen met wat stevigere bovenbenen, kunnen kiezen voor een boxershort met lange pijpjes. Deze boxershort blijft beter zitten waardoor je boxershort beter op zijn plaats blijft. Heb je een buikje en last van de elastische band? Kies dan een boxershort zonder elastische tailleband. Je hebt hierdoor geen last meer van de band die omklapt tijdens het dragen. 

De juiste maat bepalen:

* pak een meetlint en meet de omtrek van je buik * 

 

Katoen of synthetisch? Wat voor stof heeft je onderbroek?

Wanneer je ondergoed niet goed zit en omhoog kruipt, dan kan dit met de kwaliteit te maken hebben. Ondergoed wat goed ademt blijft beter op zijn plek zitten. Kies voor ondergoed met materialen als katoen en bamboe. Het nadeel van 100% katoenen onderbroeken is dat het snel kan krimpen in de was. Kies voor een hoog katoen percentage met een kleiner percentage polyester. Bijvoorbeeld 95% katoen en 5% polyester is een goede combi. Katoen wordt gemaakt van een zaadpluis van de katoenplant. Het uiterlijk van katoen kan verschillen van mat tot glanzend. Katoen draagt in de zomer lekker koel en neemt snel vocht op. 

Katoen zorgt ook voor minder irritatie. Strakke randen, een kriebelende stof en andere oncomfortabele taferelen zullen je gespaard blijven. Ook krijg je geen last van ontstekingen. Synthetische materialen kunnen ervoor zorgen dat scheerbultjes extra gaan irriteren en broeien. En dit is wat je echt wilt voorkomen.  

Koop nu je favoriete boxershort die het best bij je past!

Kies een leuke print of een boxershort met een effen kleur. Met of zonder elastische band. Alle tips bij de hand en bekijk nu ons assortiment boxershorts. 

KLIK HIER OM ONS ASSORTIMENT BOXERSHORTS TE BEKIJKEN

 

Alles geprobeerd en kruipt je boxershort nog steeds omhoog?

Overweeg om te kiezen voor een moderne of ouderwetse slip. Een slip of slipje is een nauwsluitende onderbroek zonder pijpen. De slip is vooral geschikt voor mannen met stevigere bovenbenen. Je hebt geen last meer van strakke pijpjes. De slip heeft een Y- vorm en houdt bovendien ook je genitaliën in een vaste positie. Klik hier om ons assortiment slips voor mannen / heren te bekijken

Reacties
Erik
10 Jun 2020
Nuttig artikel. Gevonden via Google. Boxershort met langere pijpjes besteld.
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »