• Lorem ipsum

Welke maat boxershort heb ik nodig?

9 Dec 2022

Heb je moeite met het bepalen van de juiste maat boxershorts. Lees hier de juiste info en tips voor het bepalen van je maat.

Maattabel boxershorts

Pak een meetlint en meet je taille op de plek waar jij de elastische tailleband van je boxershort draagt. Als je een taille hebt van bijvoorbeeld 94 centimeter, dan heb je maat L. 

* Omdat elk lichaam gelukkig anders is. Kun je de maattabel niet altijd 100% vertrouwen.  Hopelijk helpt het je wel een eind op weg.

Hoe strak moet een boxershort zitten?

Kies een boxer die niet te strak zit. Want een te strakke boxershort die teveel schuurt en afknelt draagt niet bepaald prettig.

Heb je last van een te strakke boxer? Kies een maat groter of bekijk eens wijde modellen. 

Welk merk boxershorts?

Het ene merk is natuurlijk het andere niet. Er kan qua maten verschil zitten tussen de verschillende merken boxershorts. Vaak komen de A-merken redelijk goed overeen. Bovenstaande maattabel is namelijk gebaseerd op de maten boxershorts van het merk Pierre Cardin. Je kunt de maattabel ook gebruiken voor heren boxers van de merken O'Neill en Lee cooper. De ervaring leert ons dat boxershorts van goedkopere merken vaak een maat kleiner uitvallen. Kies dan een maatje groter.

Kijk dus altijd goed naar de specificaties van het product. Zo bepaal je nog gemakkelijker de juiste maat.

Voordelen juiste maat boxershorts

  • De juiste maat zorgt ervoor dat de pijpjes niet omhoog kruipen en de boxershort niet afzakt
  • Voorkom irritaties aan je huid. Wanneer je een te strakke boxershort draagt, dan kan je last krijgen van huidirritatie. Let hierbij ook op het materiaal.

Je hebt de juiste maat boxer gevonden?

Gelukkig! Je weet de juiste maat. Nu kun je je druk maken om belangrijkere dingen. Zoals het vinden van de juiste print/kleur en het meest toffe merk. Succes!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »